Hoppa till innehåll

 

 

Trygg produktion och pålitlig drift,
med Åkerströms premiumservice

 

 

Vi förstår vikten av att upprätthålla en pålitlig och lönsam produktion. Med Åkerströms premiumserviceavtal kan ni vara säkra på att er verksamhet rullar på utan oväntade driftstopp. Avtalet anpassas utifrån era önskemål och förutsättningar. Våra experter ser till att er utrustning alltid presterar på högsta nivå genom förebyggande underhåll och snabb service vid behov. 

I avtalet kan följande tjänster ingå:
  • Förebyggande kontroller och underhåll
  • Installation och idrifttagning
  • Frekvensinventering
  • Prioriterad inskicksreparation
  • Service på plats hos er
Bakground_4234-1

Vid tecknande av avtal inkl. förebyggande underhåll erbjuder vi just nu 15% rabatt på ingående reservdelar.
*erbjudandet gäller till och med 15 februari 2024

Våra premiumserviceavtal ger de bästa förutsättningarna för att spara på maskin, miljö och resurser. Åkerströms expert-tekniker är fysiskt tillgängliga givna tider och ger information om säkerhet, lämpliga uppdateringar samt utför service, reparationer och utbyten.

Kontakta vår Eftermarknadsansvarig eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er!
p hermansson 800x600x150 dpi

Pär Hermansson
Eftermarknadsansvarig

Tel: 0241 - 250 87
Mejl: par.hermansson@akerstroms.se

Läs mer om våra servicetjänster

OM ÅKERSTRÖMS

Hos Åkerströms finns en övertygelse i att kreativitet är bryggan till banbrytande innovationer. Efter mer än 100 år har det visat sig vara en viktig del av vårt erbjudande. Det gäller för varje produkt och i varje tjänst där hållbarhet, tillförlitlighet och säkerhet är avgörande för både produktivitet och människors liv.

Vi är övertygade om att den kompetens vi erbjuder inom radiostyrning och digitala tjänster för industriella processer i förlängningen utgör skillnaden mellan driftstid och driftstopp och mellan incidenter och olyckor. Det här är något vi erbjuder varje kund oavsett storlek, bransch eller användningsområde.

Akerstroms overview 2022 - kopia-1